Home<3

Nå er noen av oss hjemme fra skolen og må gjøre lekser. To av oss på ungdommstrinnet skal ha en matteprøve i morgen så da blir det vel litt trening på den. men vi må gjo få et til innlegg på bloggen sonn at ingen glemmer å kjekke ut bloggen hver dag. Vi vil gjo at ingen seere skal forvinne og derfor så blogger vi så mye som muligt. Noen av oss er kansje på skolen ennå og derfor så er det bare noen av oss som kan blogge nå. Når man kommer hjem fra skolen og ser mor og far venter på deg med bilen så er det en utrolig opplevelse synes hvertfall vi. da får du følelsen av at du er fri fra skolen men, når du da kommer hjem og får beskjed om a du må gjøre lekser da føler man seg hvertfall ikke så fri. ja men siden vi nå har fortellt dere litt om hvordan skoledagen var så skal vi gå litt på cafeen nå.

Ja som sagt dere som har sett en del på bloggen vet jo hvorfor vi blogger og hvor cafeen er og alle de viktigste tingen. Men så vet jo alle bloggere at noen innlegg vil jo forsvinne en gang så for de som ikke har set bloggen før må jo få se hvporfor vi blogger og alle de tingene der.

Mangen synes kansje det er litt teit og skrive om det samme mangen ganer men hvis dere ser på mammatilmichelle sin blogg så repeterer hun ofte noen ting men hun mister ingen seere. Men nå vil vi fortelle litt om det vi har tenkt på og litt om planene til cafeen. Vi vil og bekrive cafeen vår litt om hvordan den ser ut og det er det vi begynner med.

  • Cafeen kan se litt gammeldags ut men det er bare kult
  • Den har en søt liten tarasse som vi skal få til å se finere ut
  • Vi har en søt gameldags ovn som varmer kjempe godt
  • Vi har en stor deilig sofa som gjestene kan sitte oppi
  • Vi har to store bord med plass til 10 gjester.
  • Vi har et stort lager rom
  • Vi har og et rom der vi bevarer maten som er til overs

Ja der fikk dere litt beskrivelse til bloggen og vi håper at det får dere til å bli mer innteresert i å komme på cafeen vår. Cafeen er som sagt litt gammeldags men hvorfor er det sonn at det er ofte folk som ikke vil komme på cafeer som ser litt anndreledes ut men vi synes det er helt topp. Pengene vi får av cafeen går til å bygge cafeen litt større og pusse den opp sonn at den seer penere ut og søtere ut.

Litt beskrivelse om kommentarene vi har fått <3

Vi er så takknemmlige for alle de fine kommenyarene vi har fått på bloggen vår.Dere er så snille som kriver så mye fint så vi håper at dere forsatt vil skrive mer og hyggelige kommentarer. Folk gir oss mer innteresse for og drive den cafeen når dere skriver så mye fine ting som dere gjør. Vi setter virkelig stor pris på det. Vi har lyst på mer blogg venner og mer seere så vi gjør alt vi kan for at dere forsatt skal se bloggen og skrive kommentarer.

Spørsmål?

Hvis dere har spørsmål om noe som har med bloggen eller noe om cafeen eller noe som helst annent så bare spør på kommentar. Vi vil helst  ikke ha kommentarer om hvem vi liker i klassen og alt mulig sånn siden slike ting er private og vi holder det for oss selv :). Vi håper at ingen blir sure for at vi sa det rett ut men det er litt privat. vi vil helst ha kommentarer om cafeen eller bloggen <3.

Hade og ha en god dag videre!!!!!
 

5 kommentarer

mari2447

18.03.2014 kl.15:14

knall kul blogg siden dere innspirerte meg så har jeg nå laget en blogg jeg og håper dere stikker innom.<3

sjokolade

18.03.2014 kl.16:01

hei jeg elkser sjokolade har desverre ikke en blogg om det men kul blogg og stå på

mari2447

18.03.2014 kl.16:05

hei jeg vil gjette på denne konkuransen

2min=700

5min=10 000

tilsammen=10 700

grisen sitt navn=Grøffe

Kila

18.03.2014 kl.16:18

Skriver en kommentar akkuratt nå jeg ;-)

Sofie :-)

seline berge

18.03.2014 kl.16:48

nam!!

sofiaandgrace

18.03.2014 kl.17:08

elsker bloggen deres håper dere vil se min.Jeg har en bloggg om to søte jenter.Ha en fin dag videre

Skriv en ny kommentar

barnascafe

barnascafe

16, Agdenes

Vi er en grupper på 5 personer som blogger om vår cafee som åpner i påskeferien 2014.

Kategorier

Arkiv

hits