Sorry!!!

Sorry at med ikke har fått blogge så veldig mye.Med håper at med skal få tif til mer blogging og at dere forsatt vil være med å bidra med denne bloggen altså og se denne bloggen hver dag ikke fult hver dag da men altså skrive kansje en liten kommentar til bloggen vår.Så vi måtte altså bare si sorry for at med ikke hadde blogget så mye disse to dagene det er på grunn av litt lekaser og prøver.Jeg tror det er ganske mange som har masse prøver når de går på ungdommskolen.

Så det har altså vært en konkurranse her på bloggen og det var og telle hvor mange ganger en gris hoppet på 2 min og hvor mange ganger den hoppet på 4 min og så skulle dere regne svarene i sammen og så ble det et svar.Det er altså ikke vedlig mange som har skrevet et svar så vi venter litt til.Hvis dere vil vite mer bla lenger ned på bloggen så finner dere mer info.Husk og finne på et fint nav til grisen den er navnløs og trenger et navn.

Dere lurer sikkert på hva som gjør at vi vile begynne og blogge her får dere noen punkt om hvorfor:

  • Vi ville gi folk info om cafeen
  • Vi vil ha mer folk på cafeen 
  • Vi trenger bidrag til cafeen
  • Vi har lyst til og starte cafeen nå i påsken og vil at folk vet at cafeen er der ute på gilja
  • Vi håper at vi ungdommer kan ha noe å gjøre på i sammen
  • Blogging er og noe man fjør hvis man kjeder seg
  • Vi håper at andre liker det vi driver med og at dere synes det er kult det vi driver med og derfor informerer vi dere om cafeen

Vi har vel bakt noe i dag og da så håper vi at dere liker og bade så derfor skal vi  nå vise dere en god oppskrift på en god rett som amn kan kose seg med!!

Ingredienser

eller

  • 1  ferdig sukkerbrødbunn gjerne i tre lag

Dryss

  • 2 ss kakao som siktes fint over

eller

  • 40 g revet sjokolade

Slik gjør du

Tiramisu trinn for trinn

  • 1
    For å lage tiramisu, må du starte med å vispe eggeplommer og sukker hvitt. Rør i kremost og kesam, litt av gangen slik at det blir en jevn masse.
     
  • 2
    I en annen bolle blander du sterk kaffe med konjakk, Marsala (portvin/sherrylignende vin) eller likør.
     
  • 3
    Ta fram en dyp form. Skjær til sukkerbrødbunnen slik at den blir firkantet. Dynk nederste laget med noe av kaffe/konjakkblandingen. Hvis du bruker ladyfingerkjeks, dypper du kjapt hver enkelt kjeks i den våte blandingen og legger dem i formen.
     
  • 4
    Fordel ca. 1/3 av egg/osteblandingen oppå. Legg på nytt lag med kakebunn eller fingerkjeks dynk med kaffeblanding,nytt lag med egg/osteblanding , gjenta med kake/kjeks og egg/osteblanding på toppen.
     
  • 5
    Tiramisuen blir aller best hvis du lar den stå og trekke kjølig i minst 4 ? 5 timer før servering.
    Oppskrift på Italias nasjonaldessert tiramisu 
  • 6
    Skjær tiramisù i serveringesstykker og sikt over litt kakaopulver eller riv over sjokolade rett før servering
  • .

 

 

Én kommentar

Kristin Sofie Anna johansen

17.03.2014 kl.19:41

He he det gjør ingen ting om dere ikke har blogger så mye jeg har

En blogg selv så jeg kjønnet presset.Ha en god dag videre.

Jeg skal gjette på grisekommentaren

Så du får en til kommentar av meg he he .KUL BLOGG :)

Mathilde

17.03.2014 kl.19:50

Å det er trist det med lekser men dere klarer

Dere fint synes jeg da...........

Skriv en ny kommentar

barnascafe

barnascafe

16, Agdenes

Vi er en grupper på 5 personer som blogger om vår cafee som åpner i påskeferien 2014.

Kategorier

Arkiv

hits