Sorry!!!

Sorry at med ikke har ftt blogge s veldig mye.Med hper at med skal f tif til mer blogging og at dere forsatt vil vre med bidra med denne bloggen alts og se denne bloggen hver dag ikke fult hver dag da men alts skrive kansje en liten kommentar til bloggen vr.S vi mtte alts bare si sorry for at med ikke hadde blogget s mye disse to dagene det er p grunn av litt lekaser og prver.Jeg tror det er ganske mange som har masse prver nr de gr p ungdommskolen.

S det har alts vrt en konkurranse her p bloggen og det var og telle hvor mange ganger en gris hoppet p 2 min og hvor mange ganger den hoppet p 4 min og s skulle dere regne svarene i sammen og s ble det et svar.Det er alts ikke vedlig mange som har skrevet et svar s vi venter litt til.Hvis dere vil vite mer bla lenger ned p bloggen s finner dere mer info.Husk og finne p et fint nav til grisen den er navnls og trenger et navn.

Dere lurer sikkert p hva som gjr at vi vile begynne og blogge her fr dere noen punkt om hvorfor:

  • Vi ville gi folk info om cafeen
  • Vi vil ha mer folk p cafeen
  • Vi trenger bidrag til cafeen
  • Vi har lyst til og starte cafeen n i psken og vil at folk vet at cafeen er der ute p gilja
  • Vi hper at vi ungdommer kan ha noe gjre p i sammen
  • Blogging er og noe man fjr hvis man kjeder seg
  • Vi hper at andre liker det vi driver med og at dere synes det er kult det vi driver med og derfor informerer vi dere om cafeen

Vi har vel bakt noe i dag og da s hper vi at dere liker og bade s derfor skal vi n vise dere en god oppskrift p en god rett som amn kan kose seg med!!

Ingredienser

eller

  • 1ferdigsukkerbrdbunngjerne i tre lag

Dryss

  • 2sskakaosom siktes fint over

eller

  • 40grevetsjokolade

Slik gjr du

Tiramisu trinn for trinn

  • 1
    For lage tiramisu, m du starte med vispe eggeplommer og sukker hvitt. Rr i kremost og kesam, litt av gangen slik at det blir en jevn masse.
  • 2
    I en annen bolle blander du sterk kaffe med konjakk, Marsala (portvin/sherrylignende vin) eller likr.
  • 3
    Ta fram en dyp form. Skjr til sukkerbrdbunnen slik at den blir firkantet. Dynk nederste laget med noe av kaffe/konjakkblandingen. Hvis du bruker ladyfingerkjeks, dypper du kjapt hver enkelt kjeks i den vte blandingen og legger dem i formen.
  • 4
    Fordel ca. 1/3 av egg/osteblandingen opp. Legg p nytt lag med kakebunn eller fingerkjeks dynk med kaffeblanding,nytt lag med egg/osteblanding , gjenta med kake/kjeks og egg/osteblanding p toppen.
  • 5
    Tiramisuen blir aller best hvis du lar den st og trekke kjlig i minst 4 ? 5 timer fr servering.
    Oppskrift p Italias nasjonaldessert tiramisu
  • 6
    Skjr tiramis i serveringesstykker og sikt over litt kakaopulver eller riv over sjokolade rett fr servering
  • .

n kommentar

Kristin Sofie Anna johansen

17.03.2014 kl.19:41

He he det gjr ingen ting om dere ikke har blogger s mye jeg har

En blogg selv s jeg kjnnet presset.Ha en god dag videre.

Jeg skal gjette p grisekommentaren

S du fr en til kommentar av meg he he .KUL BLOGG :)

Mathilde

17.03.2014 kl.19:50

det er trist det med lekser men dere klarer

Dere fint synes jeg da...........

Skriv en ny kommentar

barnascafe

barnascafe

16, Agdenes

Vi er en grupper p 5 personer som blogger om vr cafee som pner i pskeferien 2014.

Kategorier

Arkiv

hits