Oppskrift

Denne oppskriften har vi ikke p cafeen men for at dere skal f mere oppskrifter velge mellom.....s her kommer det en god oppskrift skriv gjerne p kommentar om v skal legge ut dessert oppskrift eller middag eller lunsh oppskrift.....

Ostekake

Oppskrift p en fantastisk god, klassisk ostekake med kremost og gelelokk. Bunnen er laget av knuste ste kjeks og smr, fyllet av TINE Kremost til baking blandet med pisket krem. P toppen har vi pyntet kaken med et lokk av gele, friske br og mynteblader. Husk beregne nok tid til at kaken og gelelokket blir stivt. Du m gjerne starte kvelden i forveien! Kaken gir ca 10 gode kakestykker.Antall porsjoner:-+

Tidsforbruk:40 minTidsbruk
Vanskelighetsgrad:MediumVanskelighetsgrad

Ingredienser

  • Bunn til ostekake

    200gdigestive kjeks(evt. andre ste grove kjeks)
  • 10ssTINE Ekte Smr
  • Fyll til ostekake

    5gelatinplater
  • 400gTINE Kremost til baking Naturell
  • 3dlTINE Kremflte
  • 1dlsukker
  • Gellokk og pynt

    1dlPiano Jordbrgel(evt. annen gele)
  • 2dlbr
  • 1ssmynteblad

    Slik gjr du

    • 1
      Til ostekake, trenger du en rund form, ca 24 cm i diameter. Sett stekeovnen p 175 C.
    • Bunn til ostekaken

      2
      Knus kjeksen og bland i smeltet smr. Trykk blandingen ut i en smurt form og stek bunnen i 10 - 15 minutter. Avkjl.
    • Fyllet til ostekaken

      3
      Legg gelatinplatene i vann, ca 5 minutter. Visp flten til krem sammen med sukkeret. Bland inn kremosten og rr til en glatt krem.
    • 4
      Klem vannet ut av gelatinplatene og ls dem opp i ca dl kokende varmt vann. Avkjl litt fr du rrer opplsningen inn i kremen.
    • 5
      Fordel kremen opp den stekte kjeksbunnen.Settes kjlig minst 4 ? 5 timer, gjerne natten over.
    • 6
      Smelt litt gele og ha over kaken nr den har stivnet. La kaken avkjles igjen til geleen er stiv.
    • Rett fr servering:

      7
      Pynt med br og mynteblader.
    • CD 2008 nr 1B
Mediebanken
    • Hper det fristet <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

barnascafe

barnascafe

16, Agdenes

Vi er en grupper p 5 personer som blogger om vr cafee som pner i pskeferien 2014.

Kategorier

Arkiv

hits