Skole/cafe og fakta om oss

Hei alle sammen nå er alle vi på skole.Vi sitter etter skolen fordi at vi skal ha foreldresammtale.Jeg må innrømme at jeg gleder meg litt fordi jeg har en god følelse.Men de to andre går på en annen skole så det er bare to av oss som sitter og venter på foreldresammtalen.Men på denne bloggen så snakke vi om cafeen vår og ikke skole arbeid og alt annent , men jeg ville bare at dere skulle få vite litt om hverdagen he he!!.

Huski at hvis dere har noe på hjerte så kan dere selvfølgelig skrive en kommentar vi svarer tilbake på bloggen deres , og vi tar imot alle spørsmå som er posetive da husk det !!!!!.

Ja på cafeen vår på gilja så har vi masse godt som vi ikke har fått vist dere ennå.Først og Fremst så har vi en annen stil i vår cafee forrald til å være barn.Barn fra 12-17 har vell en litt mer morderne stil,men når vi fikk dette bygget da så var den litt gammeldags frafør så vi bestemmte oss for å beholde litt av det gammle.Vi skal prøve å få tak i noen bilder som dere kan få se.

Som sagt så åpner ikke cafeen vår før om en og en halv måned.Den åpner seg litt inni påsken så da har vi vell litt påskegodt og som man kan kjøpe der inne( håper vi ).Men nå går vi litt inn med skoletemaet igjen da.Siden vi er på skolen så kan jeg vell fortelle at to av oss går på en privatskole som er kjempe kjekk.Det er og en som er litt yngre som går på en barneskole som ikke er privat.Så har vi jo de to andre som er litt eldre som jeg tror går på privat skole jeg skal i hvertfall spørr dem :).He detter er litt rart innlegg siden vi snakker litt om skole og cafeen sonn litt hulter til bulter men det får duge.

Tilbake til cafeen!!!!!!.Husk at vi klarer oss ikke uten seerne så husk og del denne bloggen med venner av dere eller me andre blogger sonn at de og kan skrive en kommentar på denne bloggen.Vi elkser kommentarer husk det.På vår cafee i Gilja så er det så koselig.Vi har fin utsikt over fjellet og når det er sommer så kan vi sitte ute og spise.Når det er snø kan man site inne og se den frosne innsjøen det er veldig vakkert.

Mangen tror sikkert at det er kjedelig men en litt sonn gammeldags cafee men det er gansike gøy og ha en cafee som er ulik der du bor.Det er kjekt og komme til noe nytt når man er en annen plass.Ingen av oss fem bor på Gilja men to av oss fem har en hytte på Gilja sonn at da kan det være litt gøy og komme seg opp på Gilja sonn at man har noe og glede seg til inkludert cafeen vår.

Men det var bare vi femm ville dele med dere i hvertfall nå så husk KOMMENTARER ER KJEMPE KJEKT.

HA EN FIN DAG VIDERE !!!!!   :) :) .


6 kommentarer

Kristi Pedersen

05.03.2014 kl.14:19

Jeg tror denne cafeen er en kjempe god ide! :D Etter jeg begynte å blogge, har jeg funnet ut at en kommentar kan gjøre hele dagen god :))

hamster2447

05.03.2014 kl.14:38

Super blogg dere har fristet kjempe mye med alle ideene deres....jeg har reklamert deres blogg på min fordi dere har så bra blogg.. Fin fakta om dere også på bloggen har kjempelyst til å stikke innom kafeen deres!!!!

Ha en fin dag videre

miriam2100

05.03.2014 kl.14:50

hei er stor fan av cafeen deres dere er så tøffe som har en cafe som dere har en litt annen smak på knall kul har reklamert for dere på mi8n blogg.Knall bra elkser bloggen deres.Har lyst og komme på cafeen skal se om jeg får tid.Ha en fin dag videre

hamster2447

05.03.2014 kl.15:09

Kjempebra blogg dere har verdens beste kafee og dere er til og med barn.

Kan dere lage en spørsmålsrunde der dere svarer på mat spørsmål.

Jeg har et spørsmål i tillfelle dere lager spørsmålsrunde.

Hva er temaet i kafeen??

Hade

silje2100

05.03.2014 kl.15:55

knall bra blogg digger den elkser bloggen deres siden den er annderledes.Min blogg er og annderledes jeg elkser ost og min blogg er om ost titt innom om du vill.KNALL BRA BLOGG DERE HAR LYKKE TIL!!!!!

Anita

05.03.2014 kl.16:58

På dette var den første bloggen jeg så.dere gav meg inspirasjon så

Jeg har min egen blogg nå.Jeg elsker denne bloggen

Ennå og vil alltid elske den.

SPØRSMÅL

Er cafeen stor?

Kor mange gjester har dere hatt?

Kor tid begynte dere med cafeen?

Kor mange personer er det som jobber der?

Skriv en ny kommentar

barnascafe

barnascafe

16, Agdenes

Vi er en grupper på 5 personer som blogger om vår cafee som åpner i påskeferien 2014.

Kategorier

Arkiv

hits